stampa | chiudi

ShkodŰr

18/11/2014 19:10:03

Polici aksidenton 55 vješarin

Oficeri i policise rrugore aksidenton 55 vješarin me bišiklete


MALESI E MADHE - MŰ datŰn 18.11.2014 rreth ores 18.00, shtetasi Rrok Frroku, vjec 46 me detyre specialist i qarkullimit rrugor prane komisariatit te policise Malesi e Madhe, ka qene duke udhetuar ne aksin Koplik Shkoder, me mjetin e tij privat tip Voltsvagen me targa AA524JL, kur ka aksidentuar per vdekje shtetasin Myzafer Piraniqi, vjec 55 banues ne Shtoj te Ri, i cili dyshohet se i ka prere rrugen me biciklete. Ne vendngjarje eshte grupi hetimor i drejtuar nga prokurori i gatshem dhe ka ne perberje oficere te policise gjyqesore dhe eksperte te pavarur te cilet do te kryejne hetimet perkatese mbi aksidentin. Ne vazhdimesi do te japim informacion te plote.

komunikatŰ pŰr shtyp

stampa | chiudi